Terrassidelt, rõdudelt ja kõnniteedelt lume sulatamine

Paljud majaomanikud näevad palju vaeva mugava ja kutsuva terrassi või sillutatud aia loomisel, samas muutub see kasutuskõlbmatuks, kui temperatuur langeb külmematel kuudel alla nulli. Kas poleks tore, kui juurdepääs sellele meeldivale aiaalale igal talvel ei kaoks? Kas poleks ideaalne, kui oleks võimalus muuta terrass või aed aastaringselt inimestele kasutatavaks? Selles artiklis näitame, kuidas meie lumesulamis- ja külmakaitselahenduste valik ei võta külmatemperatuuride tekkimisel ära võimalust talvel istuda ja lõõgastuda meie lemmikkohtades. Õpime:

  • Levinud probleemid traditsiooniliste väliskütteseadmetega
  • Warmupi lumesulatuskaablite kasutamise eelised 
  • Kus saab kasutada lumesulatuskaableid
  • Muud tooted välispindade lume- ja jäävabana hoidmiseks 

Probleemid tavaliste välisküttelahendustega 

Soojuslambid ja laternad

Parim viis välitingimustes külmumise vastu võitlemiseks on lisada veidi soojust. Lihtsamalt öeldes ei segune tuli ja jää, nii et kui tahame hoida oma terrassi või aeda lörtsi- ja lumevabana, võiksime sisekujundusele lisada soojust. Soojuslampide ja laternate paigaldamine annab palju soojust ja neid on soojematel kuudel säilitamiseks suhteliselt lihtne ümber paigutada. Siiski suudavad need kasutamise ajal külma ja lumega toime tulla ainult lokaalsetes piirkondades ning neid ei tohiks kunagi pidevalt töös hoida.

Kaasaskantavad tulekolded ja kaminad

Kaasaskantavad tulekolded või kohandatud kaminad on veel üks idee, mis aitab hoida terrassi või sissesõiduteed lume- ja jäävaba. On väheseid asju, mis on nii lõbusad ja lõõgastavad, kui külmal ööl lõkkeaseme ääres istumine ning kaminad parandavad ka teie välist esteetikat, luues lõbusa, sooja ja kutsuva atmosfääri. Nende lahenduste peamiseks võimalikuks puuduseks on see, et need takistavad jää kogunemist külmadel öödel ainult siis, kui need on kasutusel ja jää või lumi taastub kiiresti pärast tule kustutamist.

Veenduge, et teed ja kõnniteed oleksid alati ohutud

Lumesulatuskaablid jäävabadele pindade tarbeks 

Kahjuks, kui temperatuur langeb liiga madalale, ei piisa isegi kõige kallimatest kaminatest, tulekolletest, soojuslampidest ja laternatest välialadelt jää ja lume sulatamiseks. Samuti on oluline meeles pidada, et jää ja liigne lumi ei ole mitte ainult ebamugav, vaid ka potentsiaalne oht, mis võib põhjustada tõsiseid kahjustusi inimestele, sõidukitele ja seadmetele.

Kui otsite parimat viisi välispinna jää- ja lumevabana hoidmiseks, on Warmup õige koht selle otsimiseks. Warmupi uuenduslikku kiirgussoojuse tehnoloogiat saab kasutada ka lume sulatamiseks ja välistingimustes jää tekke vältimiseks.

Lumesulatuskaabel on elektriküttekaabel, mis aitab talvekuudel hoida õuealasid lumest ja jääst puhtana. See süsteem on saadaval nii betooni kui ka asfaldi jaoks ning paigaldatakse otse pinnale ja seejärel kaetakse lõpliku pinnakattematerjaliga, olgu see siis betoon, sillutuskivid või asfalt. See tehnoloogia toob kiirgava soojuse kogu pinnale, mitte ainult väikesele lokaalsele alale, nagu tulekolded ja lambid. Lumesulatussüsteeme juhib lihtsalt kasutatav kaasas olev temperatuuriregulaator, et pind oleks vajaduse korral jäävaba, isegi kui sind kodus ei ole.

Vältige jää moodustumist astmetele ja kaldteedele

Kuhu saab lumesulatuskaableid paigaldada? 

Lumesulatuskaabel on usaldusväärne ja ühtlane kütteallikas, mis kaitseb väliseid sillutatud alasid. Süsteem on mõeldud elamute  ja väikesemate äripindade kasutamiseks. Seda saab kasutada mitmel viisil, sealhulgas:

  • Terrassidelt, rõdudelt ja kõnniteedelt lume sulatamine
  • Ohutu sõidu tagamiseks hoidke sissesõiduteed jäävabana
  • Veenduge, et teed ja kõnniteed oleksid alati ohutud
  • Sillutatud aia jäätõrje
  • Vältige jää moodustumist astmetele ja kaldteedele 
Kaablid paigaldatakse koos kontrollerite ja anduritega

Kuidas süsteem töötab? 

Lumesulatussüsteem töötab küttekaablite kinnistamisel välispindadesse, et sulatada lumi ja jää. Kaablid paigaldatakse koos kontrollerite ja anduritega, pakkudes meelerahu tagamiseks automatiseeritud süsteemi. Andurid mõõdavad õhutemperatuuri ja niiskustaset kõnniteel, andes kontrollerile vajaliku teabe süsteemi aktiveerimiseks kuni lume või jää sulamiseni. Kontrollereid saab paigaldada hõlpsaks juurdepääsuks siseruumidesse  ja neil on lihtsalt kasutatav liides.

Kuidas osta Warmup lumesulatussüsteemi? 

Warmupil on aastakümnete pikkune kogemus ja ta on juhtiv küttekaablisüsteemide pakkuja kogu maailmas. Hankige juba täna tasuta pakkumine, et leida parim kiirgusküttelahendus lumesulatamiseks välispindadele, ja võtke meiega ühendust kõigi küsimuste korral.

Kuidas osta Warmup süsteemi?

Warmupil on aastakümnete pikkune kogemus ja ta on juhtiv küttekaablisüsteemide pakkuja kogu maailmas. Hankige juba täna tasuta pakkumine, et leida parim kiirgusküttelahendus. 

Pakkumise küsimine
Categories : Lumesulatussüsteemid




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email