Põrandakütte juhtimine 6iE WiFi termostaadiga

Põrandaküttesüsteemi haldamine spetsiaalse termostaadiga tagab kasutusmugavuse, suurema energiatõhususe ja mõnusa soojuse aastaringselt. Selles juhendis käsitleme uue 6iE WiFi termostaadi. paljusid eeliseid. Saame teada:

  • Kuidas 6iE kasutab täpseks juhtimiseks tsoonikütet
  • Küttegraafikute ja automaatse kütte seadistamise lihtsaimad viisid
  • Kuidas nutikas termostaat energiatõhusust parandab
  • Kui palju saab säästa energiaarvetelt
  • 6iE ühilduvus teiste nutiseadmetega

Kuidas seadistada kütteprogrammi

Hea mõte on seadistada 6iE küttesüsteemi isikupärastamiseks vastavalt kasutaja tavadele. 6iE-ga on see sama lihtne kui selle rutiini üksikasjade sisestamine intuitiivsel puuteekraanil või ajakava kaughaldamine Warmupi rakendusest MyHeating nutitelefoni abil. MyHeating mobiilirakendusega või Minu Warmup veebiportaalis, on võimalik seadistada põrandaküttesüsteem majast väljas olles sisse lülituma või lihtsalt temperatuuri reguleerida, tagades, et koju naastes on see soe.

Automaatne küttefunktsioon

Warmup’i valikus WiFi termostaadid sisaldavad täiustatud tehnoloogiat, sealhulgas automaatset küttefunktsiooni – see tähendab, et kodu püsib ideaalsel mugavustemperatuuril, ilma et oleks vaja vajadusel kütteprogrammi seadistada.

6iE WiFi-termostaat kasutab SmartGeo tehnoloogiat, mis õpib rutiinid selgeks, et seada automaatselt igale nõudele sobiv soojustase. Funktsioon SmartGeo optimeerib küttesüsteemi jõudlust ja võib aidata säästa. See kasutab nutitelefonidega taustasidet, et alandada kodus põrandakütte temperatuuri eemaloleku ajal ja tõsta seda automaatselt koju saabudes.

Kas 6iE suurendab süsteemi energiatõhusust?

Kuna me kõik töötame oma isikliku süsinikuheite vähendamise nimel, on kaugjuhitavate termostaatidega põrandaküttesüsteemide kasutamine suurepärane viis kodu energiatõhususe parandamiseks.

Põrandaküte kulutab vähem energiat kui traditsioonilised küttesüsteemid, töötades madalamatel temperatuuridel, pakkudes samas mugavust. Selle põhjuseks on asjaolu, et see kasutab soojuskiirgust, mis juhib soojust õrnalt otse ruumis olevatesse objektidesse ja inimestesse, mitte ei soojenda õhku nagu keskküttega töötavad radiaatorid. See vähendab oluliselt energia raiskamist. Tänu automaatse kütte ja kaugjuhtimispuldi täiustatud energiasäästuvõimele maksimeerib 6iE olemasolevat tõhusust, säästes energiatarbimiselt kuni 25%.

Kas 6iE saab ühendada Amazon Echo või Google Home’iga?

6iE termostaati saab juhtida teiste nutikate koduseadmete kaudu, kasutades kodu automatiseerimiseks mõeldud IFTTT platvormi. See meetod pakub lihtsat lahendust termostaadi haldamiseks olemasoleva Alexa, Google Home’i või muu Interneti-ühendusega nutika hääleassistendiga. Tänu põrandaküttesüsteemi tsoonilisele küttesüsteemile saab hääljuhtimist kasutada konkreetse tsooni, mitte kogu kodu kütmiseks.

6iE ühildub ka hoonehaldussüsteemidega, mistõttu on see ideaalne paigaldamiseks suurematesse, mitme küttetsooniga projektidesse.

Kust saab 6iE termostaati osta?

Kütteregulaatorit 6iE saab osta veebist meie hinnapakkumissüsteemi kaudu. Proovige seda juba täna ja vaadake, kui palju madala süsinikusisaldusega küttesüsteem maksab.

Kuidas osta Warmup süsteemi?

Warmupil on aastakümnete pikkune kogemus ja ta on juhtiv küttekaablisüsteemide pakkuja kogu maailmas. Hankige juba täna tasuta pakkumine, et leida parim kiirgusküttelahendus. 

Pakkumise küsimine




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email