Tutvustame Ultralight 4in1 – järgmise põlvkonna isolatsiooni

Iga uue põrandaküttesüsteemiga isolatsiooni paigaldamine on oluline selle energiatõhususe maksimeerimiseks. Selles juhendis näitame, kuidas Warmupi Ultralight põrandakütteplaat on meie seni kõige progressiivsem isolatsioonilahendus. Arutame:

  • Miks on oluline isolatsiooni kasutada põrandaküttega
  • Ultralighti 4-in-1 eelised
  • Kuidas saab Ultralight isolatsiooniplaat kulusid kokku hoida
  • Ultralighti paigaldamise näpunäited

Põrandaküttesüsteemi reageerimisvõime parandamine Ultralightiga

Isolatsioon on alati soovitatav põrandakütte paigaldamisel, sest see parandab oluliselt küttesüsteemi jõudlust, kiirendab soojendusaega ja vähendab soojuskadu. Kvaliteetne isolatsioon takistab põrandaküttesüsteemi poolt toodetud soojuse pääsemist allapoole, tagades, et soojus jääb tuppa, ning tänu tõhususe suurendamisele aitab isolatsioon säästa ka jooksvaid kulusid.

Ultralight on ideaalne isolatsioonilahendus elektriliste põrandaküttesüsteemide jaoks, kuna lisaks põrandakütte isolatsiooni tüüpilistele eelistele on sellel täiustatud soojuse levimise ja vabastamise tehnoloogia ning ka müra vähendamise omadused.

Warmup’i Ultralight isolatsiooniplaadi 4-in-1 eelised

Ultralight plaat on loodud keskenduma neljale peamisele eelisele: isolatsioon, soojuse levik, soojuse vabanemine ja heliisolatsioon. See on valmistatud mitmekihilise disainiga, mis koosneb alumiiniumist, mittekootud fliisist ja PEF-isolatsioonist ning tagab 50% ühtlasema kuumenemise ja 30% kiirema kuumenemisaja kui tavalised isolatsiooniplaadid.

Isolatsioon

Ultralight on ehitatud kvaliteetsest PEF-isolatsioonist, mis võib aidata vähendada elektrilise põrandaküttesüsteemi soojenemisaegu kuni 76 minuti võrra, vähendades samal ajal energiakulu 69%.

Sidumine

Aluspõranda külgsuunalise liikumise tõttu (tavaliselt põhjustatud keskkonnatemperatuuri muutustest) võivad kivi- ja plaaditud põrandakatted aja jooksul praguneda. Ultralight plaadil on uuenduslik fliisist sidumiskiht, mis aitab kaitsta plaatide ja mördi pragunemist selle liikumise eest.

Soojuse levik

Ultralight plaadi mitmekihilises disainis on kasutatud ka alumiiniumist hajutikihti, mis peegeldab põrandaküttesüsteemi toodetud soojust ülespoole ja jaotab selle ühtlaselt üle põranda. Selle tehnoloogia abil soojendatakse kodu ideaalselt ideaalse temperatuurini ilma kuumade või külmade kohtadeta.

Heliisolatsioon

Ultralightil on heliisolatsiooni omadused, mis tähendab, et kodu saab nautida suuremat rahu ja vaikust. Ultralighti akustiline jõudlus on võrreldav spetsiaalsete akustiliste toodetega, nagu kumm ja kork, tegemata järeleandmisi selle isolatsiooni, soojuse levitamise või sidumise omadustes.

Ülikerge ja säästab jooksvaid kulusid

Põrandakütte vähese süsinikdioksiidiheitega tehnoloogia võib pakkuda traditsiooniliste küttesüsteemidega võrreldes madalamaid pikaajalisi jooksvaid kulusid ning kasutades süsteemi jõudluse suurendamiseks Ultralight’i, saab neid kulusid maksimaalselt vähendada. 

Rohkem säästmist on võimalik saavutada ka põrandaküttesüsteemi juhtimiseks nutika termostaadi abil, tagades selle töö kõige optimaalsemal tasemel. Warmupi 6iE WiFi termostaat on täis unikaalseid funktsioone, nagu automaatne küte ja kaugjuurdepääs, ning võimaldab säästa kuni 25% energiaarvetelt. Ultralight suurendab kiirgava soojusefekti, 100% tõhusa elektrikütte ja Warmupi süsteemi tsoneeritud juhtimise mõju, aidates vähendada energiakasutust kuni 35%.

Kuidas paigaldada Ultralight isolatsiooni? 

Ülikergeid isolatsiooniplaate on lihtne paigaldada. Need on kerged, samas suuremad kui traditsioonilised isolatsiooniplaadid, nii et paigaldaja saab neid kiiremini üle aluspõranda paigaldamine. Ultralighti saab lõigata kõverateks või keerukateks kujunditeks tavalise noaga ja nende ainulaadne konstruktsioon tähendab, et need on ka tolmuvabad, muutes paigalduse puhtamaks kui kunagi varem.

Järgige paigaldamiseks neid 4 lihtsat sammu:

  • Puhastage ja kuivatage tasandatud pind
  • Kruntida lahustivaba kruntvärviga
  • Kandke peale 1/4 tolli elastset tsemendipõhist liimi
  • Asetage lauad astmeliste liigenditega värsketele soontele.

Ultralight plaat on ka vaid 6 mm paksune, mis tähendab, et see soojustuslahendus lisab viimistletud põrandale väga vähe kõrgust, mistõttu on see ideaalne kasutamiseks kodu renoveerimisprojektides. Kui soovite parandada kodu energiatõhusust ja saavutada energiaarvetelt täiendavat kokkuhoidu, tuleb kaaluda Ultralighti. Hankige tasuta hinnapakkumine juba täna.

Kuidas osta Warmup süsteemi?

Warmupil on aastakümnete pikkune kogemus ja ta on juhtiv küttekaablisüsteemide pakkuja kogu maailmas. Hankige juba täna tasuta pakkumine, et leida parim kiirgusküttelahendus. 

Pakkumise küsimine




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email